Ēdienkarte
09.03.2020.-13.03.2020.

PIRMDIENA 9.marts

Brokastis- 5-graudu pārslu biezputra, ievārījums/sviests 250/50/15g (Alergēni-1,7), tēja 200g
Pusdienas- Makaronu-piena zupa 150g (Alergēni- 7,1)
Vistas gaļas mērce, rīsi 90/100g (Alergēni-1,7)
VEĢ. Turku zirņu-siera mērce, rīsi 90/100g (Alergēni-1,7)
Dārzeņu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Ogļhidrāti –105,150g, tauki –19,000g, olbaltumvielas – 26,300g 741 kcl

OTRDIENA 10.marts

Brokastis- Sviestmaize ar vārītu olu, tēja 70/42g (Alergēni-1,3,7), 200g
Pusdienas- C/g medaljoni saldkrējuma mērcē, kartupeļu biezenis 80/40/100g (Alergēni-7)
VEĢ. Pērļu grūbu risotto ar dārzeņiem 200g (Alergēni-9)
Burkānu salāti ar sēkliņām un krējumu (Alergēni-7) 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Jogurts ar ķiršiem 120g (Alergēni-7)
Ogļhidrāti –102,500g, tauki – 27,500g, olbaltumvielas – 27,000g 738 kcl

TREŠDIENA 11.marts

Brokastis- Biezpiena krems ar ogu mērci 150/30 (Alergēni-7), tēja 200g
Pusdienas- Pupiņu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
C/g gulašs, griķi 90/100g (Alergēni- 1,7)
VEĢ. Dārzeņu mērce, griķi 90/100g (Alergēni-1,7,9)
Svaigu kāpostu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), kefīrs 200g (Alergēni-7)
Ogļhidrāti – 90,400g, tauki –28,600g, olbaltumvielas –27,600g 743 kcl

CETURTDIENA 12.marts

Brokastis- Rīsu biezputra, ievārījums/sviests 250/50/15g (Alergēni-1,7), tēja 200g
Pusdienas- Zivs fileja, vārīti kartupeļi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7,4)
VEĢ. Puķkāpostu kotlete, vārīti kartupeļi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7,4)
Lapu salāti 50g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Auzu griljāža ar ķīseli 100/100g (Alergēni-7)
Ogļhidrāti –110,300g, tauki –26,700g, olbaltumvielas – 24,700g 750 kcl

PIEKTDIENA 13.marts

Brokastis- Mannā biezputra, ievārījums/sviests 250/50/15g (Alergēni-1), tēja 200g
Pusdienas- Mājas soļanka, krējums 150/10g (Alergēni-7)
VEĢ. Dārzeņu- tomātu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
Makaroni ar sieru, tomātu mērce 100/50/50g (Alergēni-1,7,9)
Ķīnas kāpostu salāti ar krējumu 50g, (Alergēni- 7) maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g, auglis 100g
Ogļhidrāti –90,650g, tauki –27,800g, olbaltumvielas 23,750g 747 kcl 

Cits
LAD PROGRAMMA „SKOLAS PIENS” 150ml

 

Ēdienkarte bērnudārzam
09.03.2020.-13.03.2020.

PIRMDIENA 9.marts

Brokastis- Rīsu biezputra ar rozīnēm, sviests 150/5, piens 150g (Alergēni- 1,7)
Pusdienas- Makaronu-piena zupa 150g (Alergēni- 7,1)
Vistas gaļas mērce, rīsi 90/100g (Alergēni-1,7)
VEĢ. Turku zirņu-siera mērce, rīsi 90/100g (Alergēni-1,7)
Dārzeņu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Launags- Mannas biezputra ar ķīseli 100/100g (Alergēni- 1,7)
Tauki- 49,561, Ogļhidrāti-170,564, Olbaltumvielas-42,630, Kcal 1060 

OTRDIENA 10.marts

Brokastis- Miežu biezputra/sviests 150g/5g, piens 150g (Alergēni-1,7)
Pusdienas- C/g medaljoni saldkrējuma mērcē, kartupeļu biezenis 80/40/100g (Alergēni-7)
Pērļu grūbu risotto ar dārzeņiem 200g (Alergēni-9)
Burkānu salāti ar sēkliņām un krējumu (Alergēni-7) 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Jogurts ar ķiršiem 120g (Alergēni-7)
Launags- Kārtainās mīklas cepumi, piens/tēja 100/150g (Alergēni-1,7)
Tauki- 50,693, Ogļhidrāti-167,587, Olbaltumvielas-43,562, Kcal 1160

TREŠDIENA 11.marts

Brokastis- Prosas biezputra ar aprikozēm, sviests/ievārījums 150g/15/50g, piens 150g (Alergēni-7)
Pusdienas- Pupiņu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
C/g gulašs, griķi 90/100g (Alergēni- 1,7)
VEĢ. Dārzeņu mērce, griķi 90/100g (Alergēni-1,7,9)
Svaigu kāpostu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), kefīrs 200g (Alergēni-7)
Launags- Biezpiena krema ar ogu mērci 120/30g (Alergēni-7)
Tauki- 45,635, Ogļhidrāti-160,560, Olbaltumvielas-43,584, Kcal 1125

CETURTDIENA 12.marts 

Brokastis- Rudzu maize ar sēklām 40g, sviests 5g, piens 150g (Alergēni-7.)
Pusdienas- Zivs fileja, vārīti kartupeļi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7,4)
VEĢ. Puķkāpostu kotlete, vārīti kartupeļi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7,4)
Lapu salāti 50g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Auzu griljāža ar ķīseli 100/100g (Alergēni-7)
Launags- Keksiņi, piens/tēja 100/150g (Alergēni-7,1)
Tauki- 50,600, Ogļhidrāti-172,685, Olbaltumvielas-43,875, Kcal 960 

PIEKTDIENA 13.marts

Brokastis- Auzu pārslu putra, sviests/ievārījums 150/15/50g, piens/tēja 150g (Alergēni- 1,7)
Pusdienas- Mājas soļanka, krējums 150/10g (Alergēni-7)
VEĢ. Dārzeņu- tomātu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
Makaroni ar sieru, tomātu mērce 150/30/50g (Alergēni-1,7,9)
Ķīnas kāpostu salāti ar krējumu 50g, (Alergēni- 7) maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g, auglis 100ggs- „Milzu” sausās brokastu pārslas ar pienu 30/150g (Alergēni- 1,7)
Tauki- 47,560, Ogļhidrāti-166,500, Olbaltumvielas-42,600, Kcal 1120

Cits
LAD PROGRAMMA „SKOLAS PIENS” 150ml

 

 Pārtikas produkti un to grupas, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību

1. Graudaugu produkti, kas satur lipekli (kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, tritikāle vai to hibridizētie celmi)
2. Vēžveidīgie un to produkti
3. Olas un to produkti
4. Zivis un tie produkti
5. Zemesrieksti un to produkti
6. Sojas pupas un to produkti
7. Piens un tā produkti
8. Rieksti (lazdu rieksti, mandeles, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, makadamijas rieksti, pistāciju rieksti) un to produkti
9. Selerijas un to produkti
10. Sinepes un to produkti
11. Sezama sēklas un to produkti
12. Lupīna un tās produkti

 

 

Skolā tiek realizēti projekti sadarbībā ar: