Ēdienkarte
12.02.2025.-14.02.2025.
PIRMDIENA 10.februāris
Pusdienas- Dārzeņu zupa, krējums 200/10g (Alergēni-1,7)
Vistas gabaliņi saldskābā mērcē, rīsi 100/150g
VEĢ. Pildītas cukini laiviņas 100g (Alergēni-1,3)
Ķīnas kāpostu salāti 100g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Ogļhidrāti – 97,4261g, tauki – 33,264g, olbaltumvielas – 32,128g 818kcl
VEĢ. Ogļhidrāti – 100,320g, tauki – 29,675g, olbaltumvielas – 25,681g 812 kcl
OTRDIENA 11.februāris
Pusdienas-V/g fileja, vārīti kartupeļi, aukstā krējuma mērce 100/100/50g (Alergēni-1,3,7)
VEĢ.-Baklažānu karbonāde ar sieru 100g (Alergēni-1,3,7)
Svaigu kāpostu salāti 100g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Debesmanna ar pienu 100/100g (Alergēni-1,7)
Ogļhidrāti – 104,655g, tauki – 37,35g, olbaltumvielas –26,925g 869 kcl
VEĢ. Ogļhidrāti – 101,500g, tauki – 31,500g, olbaltumvielas –25,000g 863 kcl
TREŠDIENA 12.februāris
Pusdienas- Biešu zupa, krējums 200/10g (Alergēni-7)
Cepti vistu šķiņķīši, griķi, krējuma mērce 100/100/50g (Alergēni-1,3,7)
VEĢ. –Burkānu-zirnīšu sautējums 150g (Alergēni-1,3,7)
Burkānu salāti ar krējumu 100g (Alergēni-7), dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Ogļhidrāti – 112,688g, tauki -38,731g, olbaltumvielas – 20,753g 887kcl
VEĢ. Ogļhidrāti – 128,400g, tauki – 27,600g, olbaltumvielas – 25,750g 843 kcl
CETURTDIENA 13.februāris
Pusdienas-Makaroni ar maltās gaļas mērci 150/120g (Alergēni-1,7)
VEĢ. Makaroni ar dārzeņu-siera mērci 150/90g ( Alergēni-1,7)
Svaigu dārzeņu salāti 50g,dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Zemeņu zupa ar putukrējumu 100/30g (Alergēni-7)
Ogļhidrāti – 102,543g, tauki –38,766g, olbaltumvielas – 30,466g 889,25kcl
VEĢ. Ogļhidrāti – 111,320g, tauki –34,522g, olbaltumvielas – 29,450g 851 kcl
PIEKTDIENA 14.februāris
Pusdienas- Frikadeļu zupa, krējums200/10g (Alergēni-7)
VEĢ. Dārzeņu zupa, krējums 200/10g (Alergēni-7)
Plovs, tomātu mērce 250/50g
VEĢ. Risoto, tomātu mērce 250g/50g
Marinēts gurķis 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Ogļhidrāti – 117,594g, tauki –36,748g, olbaltumvielas 24,064g 902,980kcl
VEĢ.- Ogļhidrāti – 110,300g, tauki – 28,900g, olbaltumvielas –25,500g 849 kcl
Ēdienkarte
bērnudārzs
10.02.2025.-14.02.2025.
PIRMDIENA 10.februāris
Brokastis-Rīsu putra, sviests/ievārījums 150/15/50g(Alergēni-1), tēja 200g
Pusdienas- Dārzeņu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-1,7)
Vistas gabaliņi saldskābā mērcē, rīsi 90/100g
VEĢ. Pildītas cukini laiviņas 90g (Alergēni-1,3)
Ķīnas kāpostu salāti 100g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Launags- Svaigi augļi 100g, galete 20g, kefīrs 200g (Alergēni-7)
Olbaltumvielas-40,892, Tauki- 48,869, Ogļhidrāti-168,992, 1147 kcl
VEĢ.- Tauki- 42,100, Ogļhidrāti-163,900, Olbaltumvielas-45,500, Kcal 1130,00
OTRDIENA 11.februāris
Brokastis- Miežu biezputra, ievārījums/sviests 150/15/50g, piens/tēja 150g (Alergēni-7)
Pusdienas-V/g fileja, vārīti kartupeļi, aukstā krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7)
VEĢ.-Baklažānu karbonāde ar sieru 90g (Alergēni-1,3,7)
Svaigu kāpostu salāti 100g, dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Debesmanna ar pienu 100/100g (Alergēni-1,7)
Launags- Siera bulciņas 100g (Alergēni-1,3,7), tēja/piens 200g ( Alergēni-7)
Olbaltumvielas-39,512, Tauki- 51,266, Ogļhidrāti-150,793, 1020 kcl
VEĢ.- Tauki- 47,600, Ogļhidrāti-178,100, Olbaltumvielas-39,800, Kcal 1140,900
TREŠDIENA 12.februāris
Brokastis- Prosas biezputra ar aprikozēm, sviests/ievārījums 150/15/50g, piens/tēja 150g (Alergēni-7)
Pusdienas- Biešu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
Cepti vistu šķiņķīši, griķi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7)
VEĢ. –Veģetāra kotlete 90g (Alergēni-1,3,7)
Burkānu salāti ar krējumu 50g (Alergēni-7), dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Launags- Kellogs ar pienu 30/100g (Alergēni-1,7)
Olbaltumvielas-41,494, Tauki- 44,898, Ogļhidrāti-147,098, 1130 kcl
VEĢ.- Tauki- 48,300, Ogļhidrāti-170,700, Olbaltumvielas-39,100, Kcal 1062,500
CETURTDIENA 13.februāris
Brokastis- Rudzu maize ar sēklām 40g, sviests 5g, piens 150g (Alergēni-1,7)
Pusdienas-Makaroni ar maltās gaļas mērci 100/120g (Alergēni-1,7)
VEĢ. Makaroni ar dārzeņu-siera mērci 100/90g ( Alergēni-1,7)
Svaigu dārzeņu salāti 50g,dzēriens 200g, maize 50g (Alergēni-1)
Zemeņu zupa ar putukrējumu 100/30g (Alergēni-7)
Launags- Vārīta ola 50g (Alergēni-3), maize, sviests 100/5g (Alergēni-1,3,7), tēja/piens 200g ( Alergēni-7)
Olbaltumvielas-41,541, Tauki- 41,287, Ogļhidrāti-150,561, 1159 kcl
VEĢ.- Tauki- 41,600, Ogļhidrāti-165,000, Olbaltumvielas-39,100, Kcal 1120,100
PIEKTDIENA 14.februāris
Brokastis- Auzu pārslu putra, sviests/ievārījums 150/15/50g, piens/tēja 150g (Alergēni-1,7)
Pusdienas- Frikadeļu zupa, krējums150/10g (Alergēni-7)
VEĢ. Dārzeņu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
Plovs, tomātu mērce 150/50g
VEĢ. Risoto, tomātu mērce 200g/10g
Marinēts gurķis 50g, maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Launags- Muslis ar jogurtu 30/100g (Alergēni-1,3,7)
Olbaltumvielas-41,876, Tauki- 49,881, Ogļhidrāti-158,652, 1079 kcl
VEĢ.- Tauki- 52,000, Ogļhidrāti-165,100, Olbaltumvielas-39,900, Kcal 1170,000
Pārtikas produkti un to grupas, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību
1. Graudaugu produkti, kas satur lipekli (kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, tritikāle vai to hibridizētie celmi)
2. Vēžveidīgie un to produkti
3. Olas un to produkti
4. Zivis un tie produkti
5. Zemesrieksti un to produkti
6. Sojas pupas un to produkti
7. Piens un tā produkti
8. Rieksti (lazdu rieksti, mandeles, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, makadamijas rieksti, pistāciju rieksti) un to produkti
9. Selerijas un to produkti
10. Sinepes un to produkti
11. Sezama sēklas un to produkti
12. Lupīna un tās produkti