Agrs pavasaris (košs)
Skolā tiek realizēti
projekti sadarbībā ar:

Ēdienkarte

 

Biedrība privātā vidusskola ĀBVS
Ēdienkarte
15.04.2019.-19.04.2019.

PIRMDIENA 15.aprīlis

Brokastis: 4-graudu putra, sviests/ievārījums 250/15/50g (Alergēni-1), tēja 200g
Pusdienas: Šampinjonu-siera zupa 200g ( Alergēni- 7,9)
Cepts vistas šķiņķis, makaroni, tomātu mērce 100/150/50g (Alergēni-1,9)
VEĢ. Dārzeņu kotlete, makaroni, tomātu mērce 100/150/50g (Alergēni-1,3,9)
Ķīnas kāpostu salāti ar krējumu 50g (Alergēni-7), maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Ogļhidrāti – 130,500g, tauki – 30,700g, olbaltumvielas – 23,700g 850 kcl

OTRDIENA 16.aprīlis

Brokastis: Omlete 200g, tēja 200g ( Alergēni-3)
Pusdienas: Liellopa gaļas strogonovs, griķi 120/150g (Alergēni-1,7)
VEĢ: Dārzeņu- lēcu mērce, griķi 120/150g (Alergēni-1,7,9)
Burkānu salāti ar sēkliņām un eļļu 50g, maize 30g ( Alergēni-1), dzēriens 200g
Debesmannā ar pienu 100/100g (Alergēni-1,7)
Ogļhidrāti – 120,400g, tauki – 29,000g, olbaltumvielas –26,400g 862 kcl

TREŠDIENA 17.aprīlis

Brokastis: Rīsu biezputra, sviests/ievārījums 250/15/50g, tēja 200g (Alergēni-7)
Pusdienas: Skābeņu zupa (ar gaļu un olu), krējums 200/10g (Alergēni-7,3)
VEĢ. Skābeņu zupa, krējums 200/10g (Alergēni-7)
Cepta zivs fileja, rīsi, krējuma mērce 100/150/50g (Alergēni-1,3,7,4)
VEĢ. Cukini karbonāde ar sieru, rīsi, krējuma mērce 100/150/50g (Alergēni-7,1)
Biešu salāti ar krējumu 50g (Alergēni-7), maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Ogļhidrāti – 110,300g, tauki – 29,600g, olbaltumvielas – 25,600g 842 kcl

CETURTDIENA 18.aprīlis

Brokastis: Sviestmaize ar biezpienu un zaļumiem 30/5/30g, tēja 200g (Alergēni-1,7)
Pusdienas: C/g gulašs, vārīti kartupeļi 120/150g (Alergēni- 1,7)
VEĢ. Turku zirņu gulašs, vārīti kartupeļi 120/150g (Alergēni-1,7)
Svaigu kāpostu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), kefīrs 200g (Alergēni-7)
Auzu griljāža ar ķiseli 100/100g (Alergēni-7)
Ogļhidrāti – 101,500g, tauki – 31,500g, olbaltumvielas –25,000g 863 kcl

PIEKTDENA 19.aprīlis
BRĪVS

Biedrība privātā vidusskola ĀBVS
Ēdienkarte
Bērnudārzs
15.04.2019.-19.04.2019
.
 

PIRMDIENA 15.aprīlis

Brokastis: Rīsu biezputra ar rozīnēm, sviests/ievārījums 150/15/50, piens/tēja 150g (Alergēni-7)
Pusdienas: Šampinjonu-siera zupa 150g ( Alergēni- 7,)
Cepts vistas šķiņķis, makaroni, tomātu mērce 90/100/50g (Alergēni-1,9)
VEĢ. Dārzeņu kotlete, makaroni, tomātu mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,9)
Ķīnas kāpostu salāti ar krējumu 50g (Alergēni-7), maize 50g (Alergēni-.), dzēriens 200g
Launags: Jogurts ar augļiem 100g (Alergēni-7)
Tauki- 52,640, Ogļhidrāti-170,500, Olbaltumvielas-40,950, Kcal1350,500

OTRDIENA 16.aprīlis

Brokastis: Miežu biezputra, ievārījums/sviests 150/15/50g, piens/tēja 150g (Alergēni-7)
Pusdienas: Liellopa gaļas strogonovs, griķi 90/100g (Alergēni-1,7)
VEĢ: Dārzeņu - lēcu mērce, griķi 90/100g (Alergēni-1,7,9)
Burkānu salāti ar sēkliņām un eļļu 50g, maize 50g ( Alergēni-1), dzēriens 200g
Debesmannā ar pienu 100/100g (Alergēni-1,7)
Launags: Biezpiens ar putukrējumu 100g (Alergēni-7)
Tauki- 45,200, Ogļhidrāti-170,650, Olbaltumvielas-45,650, Kcal 1320,875

TREŠDIENA 17.aprīlis

Brokastis: Prosas biezputra ar aprikozēm/sviestu 150/15g(Alergēni-7), piens/tēja 150g
Pusdienas: Skābeņu zupa (ar gaļu un olu), krējums 150/10g (Alergēni-7,3)
VEĢ. Skābeņu zupa, krējums 150/10g (Alergēni-7)
Cepta zivs fileja, rīsi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-1,3,7,4)
VEĢ. Cukini karbonāde ar sieru, rīsi, krējuma mērce 90/100/50g (Alergēni-7,1)
Biešu salāti ar krējumu 50g (Alergēni-7), maize 50g (Alergēni-1), dzēriens 200g
Launags: „MILZU” sausās kukurūzas pārslas ar pienu/jogurtu 30/100g (Alergēni-1,7)
Tauki- 47,854, Ogļhidrāti-170,648, Olbaltumvielas-47,950, Kcal 1300,564

CETURTDIENA 18.aprīlis

Brokastis: Rudzu maize ar sēklām 40g, sviests 5g, piens 150g (Alergēni-1,7)
Pusdienas: C/g gulašs, vārīti kartupeļi 90/100g (Alergēni- 1,7)
VEĢ. Turku zirņu gulašs, vārīti kartupeļi 90/100g (Alergēni-1,7)
Svaigu kāpostu salāti 50g, maize 50g (Alergēni-1), kefīrs 200g (Alergēni-7)
Auzu pārslu griljāža ar ķīseli 100/100g (Alergēni-7)
Launags: Ābolmaize, piens/tēja 100/150g (Alergēni-1,7)

PIEKTDIENA 19.aprīlis
BRĪVS

 

 

  

    Pārtikas produkti un to grupas, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību

1. Graudaugu produkti, kas satur lipekli (kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, tritikāle
    vai to hibridizētie celmi)
2. Vēžveidīgie un to produkti
3. Olas un to produkti
4. Zivis un tie produkti
5. Zemesrieksti un to produkti
6. Sojas pupas un to produkti
7. Piens un tā produkti
8. Rieksti (lazdu rieksti, mandeles, valrieksti, Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, 
    makadamijas rieksti, pistāciju rieksti) un to produkti
9. Selerijas un to produkti
10. Sinepes un to produkti
11. Sezama sēklas un to produkti
12. Lupīna un tās produkti
13. Gliemji un to produkti


 



 



Pasākumu kalendārs
Marts, 2019 Aprīlis 2019 Maijs, 2019
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
 

JAUNĀKĀS GALERIJAS

Biedrība Privātā Vidusskola ĀBVS, Attekas iela 35, Ādaži,, Ādažu novads LV-2164
Reģ.nr. 40008007030, SWEDBANK LV22HABA0551012804785
Grāmatvede, lietvede: 29444437, 67904814, valdes priekšsēdētāja: 29405547, projektu vadītāja:29457989, skolas saimniece: 29336821
skolas psiholoģe Sabīne Vilciņa 26014062, skolas saimnieks Mārtiņš Mende:26586383, skola@abvs.lv